تفحص پیکر شهدای تخریبچی‌ سال‌های پس از جنگ-راهبرد معاصر
عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند سکینه سادات پاد، دستیار رئیس‌جمهور از سمت خود کنار رفت؟ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند جمعی از مداحان اهل بیت با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند وزرای کار و دادگستری وارد شیراز شدند عملیات مشترک مرزبانان ایران و عراق در مقابله با سلاح‌های غیرمجاز

 تفحص پیکر شهدای تخریبچی‌ سال‌های پس از جنگ

مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ در مورد جایگاه ویژه شهدای تفحص گفت: خالص‌ترین رزمندگان در جنگ، تخریبچی‌ها بودند و در سال‌های پس از جنگ خالص‌ترین بچه‌ها نیرو‌های تفحص بودند که وارد میدان مین می‌شدند تا یادگار یک مادر شهید را از دل خاک در بیاورند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۵ - ۲۴ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 15
کد خبر: ۲۱۸۶۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ اصحاب کریمی جمعه شب در مراسم بزرگداشت شهدای تفحص با حضور خانواده معظم شهدا، با بیان اینکه خط شهادت همیشه برای آنان که دنبالش می‌گردند باز است، افزود: پس از دفاع مقدس گفته می‌شد که سفره شهادت جمع شده، اما وقتی که بحث مدافعان حرم پیش آمد همه شاهد شجاعت نسل جدیدی شدند که شوق شهادت را در دلشان زنده نگه داشته بودند.

وی ادامه داد: پس از مدافعان حرم، شهدای مدافع امنیت نیز همین قاعده را به ما اثبات کردند.

کریمی با یادآوری خاطراتی از شهید علیرضا شهبازی گفت: این شهید عزیز همواره در سفر‌های راهیان نور با مزاح به ما می‌گفت شما در سال‌های دفاع مقدس بودید و شهید نشدید، اما من در جنگ نبودم و شهید خواهم شد.

وی با بیان اینکه شهید شهبازی ابتدا وارد واحد اطلاعات سپاه پاسدان شد، اما با پافشاری به واحد تفحص رفت، گفت: او احساس می‌کرد معبر شهادتش از مسیر تفحص باز شده است.

کریمی بیان اینکه یکی از شاخصه‌های پیروزی ما در دفاع مقدس عشق رزمندگان به سید و سالار شهیدان بود، افزود: شهید شهبازی هم همواره این عشق را در دل داشت و همین عشق پلی برای او به سمت شهادت شد.

مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ در مورد جایگاه ویژه شهدای تفحص گفت: در جنگ خالص‌ترین رزمندگان تخریبچی‌ها بودند و در سال‌های پس از جنگ خالص‌ترین بچه‌ها نیرو‌های تفحص بودند که وارد میدان مین می‌شدند تا یادگار یک مادر شهید را از دل خاک در بیاورند.

وی گفت: متقاضیان شهادت رزق خود را نهایتا پیدا خواهند کرد. آنچنان که از خط مقدم تا جبهه سوریه و حتی محله اکباتان تهران می‌توان رد خون شهیدان را یافت.

در مراسم بزرگداشت شهدای تفحص که در فرهنگسرای بهمن برگزار شد، سردار گلعلی بابایی نویسنده و پژوهشگر تاریخ دفاع مقدس نیز حضور داشت و از خانواده شهیدان تفحص «محمد زمانی» و «علیرضا شهبازی» قدردانی به عمل آمد.

پایان بخش این مراسم ذکرمصیب حضرت فاطمه زهرا (س) توسط مداح اهل‌بیت (س) حاج مجید بادکوبه بود. / ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده